File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_desktop-logo-container.php
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_header.php
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_desktop-menu-container.php

Om oss

Vår affärside

Nordisk Tältbutik AB marknadsför, säljer och levererar produkter med hög kvalitet till marknadens lägsta priser. Med hjälp av digital teknik, modern logistik, kunnig och trevlig kundtjänst samt goda inköpskanaler levererar vi direkt hem till dej i hela Sverige.

Vår målsättning

Vårt mål är att erbjuda våra kunder prisvärda partytält, förvaringstält och fritidsprodukter för att ha till t.ex. ett härligt bröllop eller en lyckad trägårdsfest. Det lyckas vi med tack vare ett innovativt affärskoncept som innebär att vi bland annat minskar lagerkostnader och fördyrande mellanhänder, så att du endast får det du verkligen sätter värde på  -funktion och kvalitet till bästa pris.

Vår marknadsföringside

Vi benyttjar internet som vår primära kanal och tror oss veta att ett sortiment med hög kvalitet, butik öppen dygnet runt, god service och bra logistik är vad du som kund vill möta. Som kund har du alltid möjlighet att under vår kundtjänsts öppettider få tala med våra kunniga säljare om just dina frågor. Du är naturligtvis alltid välkommen att placera din order via telefon om du önskar. Önskar du själv att hämta dina produkter är du välkommen till vårt lager i Helsingborg.

Vårt koncept

Vi samarbetar enbart med marknadsledande aktörer inom tillverkning av partytält, förvaringstält och fritidsprodukter, finans, internetteknik och logistik. Alla våra produkter håller hög kvalitet. Vår affärsprocess är enkel och automatiserad. Vår leveranskedja är beprövad och våra kostnader låga. Allt detta kommer dig som kund till gagn i form av kvalitetsprodukter till marknadens lägsta priser.

Nordisk Tältbutik AB´s kundtjänst

Org.nr: 556796-1056
Bankgiro nr: 479-3303
Telefon: 042-650 50
E-post: info@taltbutik.se
Internet:www.taltbutik.se

Adress

Nordisk Tältbutik AB
Svedbergavägen 99
254 76 Allerum
Sverige

Lager

Nordisk Tältbutik AB
Kontorsgatan 2-4
254 71 Hasslarp
Sverige