File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_desktop-logo-container.php
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_header.php
File doesnt exist: ../../..//1.0.1.0/91/1/p_desktop-menu-container.php

Frakt & leverans

Expedition och frakt

Frakt och leverans sker med DB Schenker. För privata kunder kommer godset kunna hämtas hos den lokala DB Schenkerterminalen alternativt kan godset köras hem mot en avgift. Om levereringsadressen är en firma adress kan godset levereras till denna oavsett om du som kund är privat eller företagskund. Priset på leveransen kan ses i kassan efter man har gjort sin beställning.

Avhämtning av varor från lagret

Som kund hos Nordisk Tältbutik AB har du också möjlighet att hämta dina varor direkt från vårt lager. Detta ger dej större flexibilitet i tid och du sparar fraktkostnaderna. Var vänlig kontakta kundtjänst för bokning av tid för avhämtning.

 

Adressen är:

Nordisk Tältbutik AB

Kontorsgatan 2-4

254 71 Hasslarp

Leveranstider

Genom vårt avtal med DB Schenker garanterar vi snabba och säkra leveranser i hela Sverige. Lagervaror skickar vi normalt från vårt lager inom 2-4 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning och verifierat densamma. Inte lagerförda varor har varierande leveranstid. Om varan inte finns på lager kommer vår kundtjänst kontakta dej och ge besked. Du är alltid välkommen att göra en förfrågan till kundtjänst på tel 042-650 50 om leveranstid på just de varor Du är intresserade av att köpa.

Godsspårning

Godset kan spåras med hjälp av ditt ordernummer på följande link: DB Schenker